Hvor skal jeg overnatte nær Var, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 17.277 ferieboliger nær Var. Fra 7.743 Studios til 7.282 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Var på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Var?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Var. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Saint-Tropez: 5.643 ferieboliger
 • Sainte-Maxime: 7.498 ferieboliger
 • Frejus: 12.071 ferieboliger
 • Bargemon: 1.289 ferieboliger
 • Saint-Raphael: 9.934 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Var! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Var?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Var, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Saint-Tropez: 5.643 feriehuse
 • Sainte-Maxime: 7.498 feriehuse
 • Frejus: 12.071 feriehuse
 • Bargemon: 1.289 feriehuse
 • Saint-Raphael: 9.934 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Var?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Var finder du:

 • Frejus Saint Raphael Airport (FRJ): 14.285 ferieboliger
 • Le Castellet Airport (CTT): 5.615 ferieboliger
 • Toulon (TLN-Toulon - Hyeres): 5.286 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Var?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Var. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Saint Tropez, Frankrig: 9.832 ferielejligheder
 • Nartelle Strand: 9.687 ferielejligheder
 • Sainte-Maxime Beach: 8.730 ferielejligheder
 • Lac de Sainte Croix: 1.215 ferielejligheder
 • Bandol-stranden: 5.202 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Var, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Var, Provence

Département Var i Frankrig er et utrolig populært, men alligevel forbavsende uspoleret turistområde.  Lejer man et feriehus eller en ferievilla her, har man udsigt til et enestående landskab med bjergkæder, uberørte skove og stille, krystalklare søer. Lejer man et sommerhus i ved kysten Var, der er 300 km lang, er man i regelen ikke bare forholdsvis tæt på et idyllisk fiskerlandsby, men også på en af de skønne strande i området.

Seværdigheder i Var

Den hyggelige middelalderby Fayence er en kombination af det bedste i Var og har derfor længe været et populært rejsemål.  Fayence er ikke blot en smuk by; her blev det første svæveflyscentrum grundlagt i 1935 og området byder også på et udstrakt net af stier og veje til vandreture og mountainbiking.

St Tropez, det verdensberømte idylliske fiskerleje på Cote d’Azur er blevet til et af de mest mondæne, luksuriøse steder at holde ferie, og mange stjerner lejer en ferievilla her om sommeren. St Tropez’ “lillesøster”, feriebyen Saint Maxime, er ligeledes et ideelt rejsemål i Var, hvor man kan opleve den skønhed og luksus regionen byder på, sammen med hele familien.

Draguignan er kulturhovedstaden i Var, hvor man på de skyggefulde torve og pladser finder gallerier, museer og fortorvscafeer. 

Ferieaktiviteter i Var, Provence

At holde ferie i et feriehus eller en ferievilla i Var betyder, at du ikke behøver at foretage dig andet end at slappe af og nyde livet, f.eks. ved at se solen gå ned mens du nyder at glas af den berømte, lokale vin. Hvis du trænger til at være aktiv i ferien, byder Var også på mange muligheder. 

Den vestlige del af Cote d’Azur er en del af Var Département og mange foretrækker at leje en feriebolig i dette område.  Fra Hyeres kan man f.eks. tage på udflugt til de tre øer, der udgør Iles d´Or, med den skønneste natur og badestrande; besøge St Tropez, de rige, berømte og smukkes foretrukne feriested, eller den idylliske landsby Bormes Les Mimosas. Ferieboliger i Var-delen af Cote d´Azur er også populære på grund af det herlige klima, de skønne strande, et godt natteliv, muligheder for sejlture på Middelhavet samt det store udvalg af luksus ferielejligheder.

Var er også kendt for sine arkæologiske skatte.  Byen Frejus, der blev grundlagt af romerne, er en blomstrende by rig på historiske seværdigheder, såsom det romerske amfiteater, der stadig er i brug i sommermånederne.

Den nordlige del af Département Var er præget af stejle klipper, bjergtinder og store, klare søer. Holder man ferie i en feriebolig i dette område, er især søerne populære, idet de byder på mulighed for at padle i kajak, sejle eller fiske. Men også vandreture, ridning, cykelture eller jagt passer helt fint til dette skønne landskab, hvor man virkelig kan nyde en ferie i fred og ro med masser af plads og privatliv såfremt man lejer en feriebolig. Der findes også en del golfbaner i Var regionen.

Holder man familieferie i Var, bør man besøge Parc du Futuroscope og La Mer de Sable forlystelsesparkerne.  Endelig bør man ikke glemme, at Var også er et glimrende område til en skiferie. De to berømte skisportssteder Chamonix og Annecy ligger nemlig i Département Var.

Fly til Var, Provence

Nice Airport (NCE) er den lufthavn der ligger tættest på de fleste ferieboliger i Var, selvom feriehuse der ligger mere afsides på landet kan være nemmere at nå fra Marseille (XRF) eller Toulon-Hyeres lufthavnene.