Hvor skal jeg overnatte nær Sandpoint, ID, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 312 ferieboliger nær Sandpoint. Fra 136 bungalower til 56 træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sandpoint på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sandpoint?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sandpoint. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Sandpoint Station: 274 feriehuse
 • Schweitzer Mountain Resort: 291 feriehuse
 • Sandpoint City Beach Park: 270 feriehuse
 • Liberty Pier: 271 feriehuse
 • Bonner County Historical Society Museum: 270 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sandpoint, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Sandpoint?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 136 bungalower i Sandpoint. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sandpoint finder du:

 • Træhytter: 56 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 9 ferieboliger
 • Hytter: 5 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder husbåde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sandpoint?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 6 ferieboliger med sauna i Sandpoint. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i artistiske Sandpoint

  Tag en ferie til Sandpoint, og nyd områdets underholdning, opera og teater. Denne by, der er beundret for sin sø, sine muligheder for skiløb og sin udsigt over bjergene, er både vandrevenlige og familievenlige. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Sandpoint

  Er det første gang, du besøger Sandpoint, og er du på jagt efter oplevelser? Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Panida Teater og Bonner County Historical Society Museum. Trænger du til udendørsoplevelser, kan du for eksempel nyde den naturlige skønhed i Sandpoint City Beach Park og Lakeview Park. Vinterentusiaster kan både besøge Schweitzer Mountain og Schweitzer Mountain Resort i byen. Hvorfor ikke også tilføje Liberty Pier, Sandpoint Elks Golf Course eller Samowen Park til din liste?