Find det bedste sted i Katerini

Hvor skal jeg overnatte nær Katerini, GR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 70 ferieboliger nær Katerini. Fra 33 ferielejligheder til 29 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Katerini på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Katerini?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Katerini. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Skt. Nicholas Kirke i Elatohori: 30 feriehuse
 • Macedonia Greece: 1.461 feriehuse
 • Platamon Slot: 71 feriehuse
 • Skt. Minas-kirken: 51 feriehuse
 • Nei Pori strandpark: 64 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Katerini, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Katerini?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 33 ferielejligheder i Katerini. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Katerini finder du:

 • Bungalower: 29 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Katerini?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 7 ferieboliger med anbefales til familier i Katerini. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse bjergene udgør i Katerini

  Bjergene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Katerini. Denne hyggelige og budgetvenlige by begejstrer især rejsende med sine muligheder for rafting, sine muligheder for kanoroning og sine muligheder for kajakroning. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Katerini

  Er det første gang, du er i Katerini, og leder du efter steder at se? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Skt. Nicholas Kirke i Elatohori og St. Nicholas Kirke eller tilbringe en interessant eftermiddag i Dion Arkæologiske museum. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Olympiaki Akti Strand og Leptokarya Strand eller det naturskønne områder Olympus-bjerget. Vinterentusiaster kan besøge Elatohori Skicenter i byen. Hvorfor ikke også tilføje Agia Fotini-kirken, Det Gamle Dion eller St. Dionysios of Olympus til din liste?