Find det bedste sted i Darien

Hvor skal jeg overnatte nær Darien, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 141 ferieboliger nær Darien. Fra 120 bungalower til 7 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Darien på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Darien?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Darien. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • McGuane Field: 228 feriehuse
 • Putnam-feriehuset: 274 feriehuse
 • Fernando Luis Alvarez-galleriet: 238 feriehuse
 • Southern New England Militærmuseum: 194 feriehuse
 • Stamford Transportation Center: 249 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Darien, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Darien?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 120 bungalower i Darien. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Darien finder du:

 • Ferielejligheder: 7 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Darien?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 4 ferieboliger med sauna i Darien. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse øerne i Darien udgør

  Strandene, naturparkerne og udsigten over øen danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Darien. Denne familievenlige by besnærer besøgende med sine indkøbsmuligheder og sine restauranter. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Darien

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Darien? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Chelsea Piers, Norwalk Maritime Aquarium og Rye Playland. Trænger du til udendørsoplevelser, kan du for eksempel nyde den naturlige skønhed i McGuane Field og Cove Island Park. Du kan tage en shoppingtur til Springdale-indkøbscentret, Stamford Town Center og Caldor-indkøbscentret. Sterling Farms Golf Course, Waveny Park og Cummings Park er absolut et besøg værd under dit ophold. Derudover ville en tur til First Presbyterian Church, Curtain Call eller Fernando Luis Alvarez-galleriet også være en fin udflugt.