Hvor skal jeg overnatte nær Pyrénées-Atlantiques, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 5.332 ferieboliger nær Pyrénées-Atlantiques. Fra 3.186 ferielejligheder til 1.668 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Pyrénées-Atlantiques.

Hvilke destinationer er de mest populære i Pyrénées-Atlantiques?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Pyrénées-Atlantiques. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Biarritz: 4.256 ferieboliger
 • Saint-Jean-de-Luz: 4.469 ferieboliger
 • Bayonne: 4.467 ferieboliger
 • Pau: 140 ferieboliger
 • Biarritz, Frankrig: 6.256 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Pyrénées-Atlantiques! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Pyrénées-Atlantiques?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Pyrénées-Atlantiques, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Biarritz: 4.256 feriehuse
 • Saint-Jean-de-Luz: 4.469 feriehuse
 • Bayonne: 4.467 feriehuse
 • Pau: 140 feriehuse
 • Guéthary: 4.349 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Pyrénées-Atlantiques?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Pyrénées-Atlantiques finder du:

 • Biarritz (BIQ-Biarritz - Anglet - Bayonne): 6.542 ferieboliger
 • Pau (PUF-Pau - Pyrenees): 266 ferieboliger
 • Dax (XDA-Dax Flyveplads): 3.008 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Pyrénées-Atlantiques?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Pyrénées-Atlantiques. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Biarritz, Frankrig: 6.256 ferielejligheder
 • Miramar strand: 6.301 ferielejligheder
 • Imperial Chapel: 6.299 ferielejligheder
 • Hendaye-stranden: 4.457 ferielejligheder
 • Anglet Strand: 6.291 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Pyrénées-Atlantiques, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Pyrenæerne / Pyrenees-Atlantiques

Med en feriebolig i Pyrenæerne befinder du dig i et bjerglandskab fyldt af minder, historier og myter. Pyrenæerne er et særligt elsket område for mange ikke blot fordi det er her, Tour de France når sit højdepunkt, men også fordi Pyrenæerne er så overvældende et område, at man ikke undviger følelsen af ydmyghed, når man befinder sig i det.

Beliggenhed og historie i Pyrenæerne / Pyrenees-Atlantiques

Pyrenæerne er den ældste bjergkæde i Frankrig, og den rækker cirka 490 km. Den ligger i det sydvestlige Europa, og danner grænsen mellem Frankrig og Spanien. Pyrenæerne kan opdeles i tre regioner, hvor Pyrenees-Atlantiques er den vestligste del, som fører helt ud i Atlanterhavet. Pyrenæerne er kendt for den skønne natur i de overvældende højder, og med et feriehus i Pyrenæerne befinder du dig midt i den græske myte om prinsessen Pyrene, der af frygt skjulte sig i bjergene, og hendes tårer er blevet til Pyrenæernes mange vandløb og søer.

Seværdigheder nær din ferielejlighed i Pyrenæerne / Pyrenees-Atlantiques

I denne del af Pyrenæerne er du vidunderligt tæt på både det smukke Atlanterhav, de små landsbyer og de store bjerges betagende udsigter, hårnålesving, gangstier og cykelruter og du bør ikke snyde dig selv for noget af det! Har du en feriebolig i Pyrenees-Atlantiques, kan du opleve de rystende højder og de store vidder i en cocktail af velbevarede byer og en vidunderlig natur.

Mad og drikke nær dit feriehus i Pyrenæerne / Pyrenees-Atlantiques

I Pyrenæerne ligger restaurationerne ikke op og ned ad hinanden, til gengæld holder de fleste restauranter et velassorteret menukort, hvor du både kan få de lækre, velkendte, franske retter og Pyrenæernes velsmagende egnsretter og langt de fleste steder har dygtige kokke med selvrespekt og gode smagsløg i køkkenet.

Seværdigheder i og omkring Pyrénées-Atlantiques

Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Pyrénées-Atlantiques? Lokale seværdigheder inkluderer blandt andet Aurit Fiskefarm, La Falaise aux Vautours og Saint-Jean-Pied-de-Port Turisttog. Gå ikke glip af vartegn som Chateau de Pau samt unikke kulturelle højdepunkter som Musee Basque og Asiatica. Hvis du trænger til lidt udendørsoplevelser, kan du nyde solen på Hendaye-stranden og Anglet Strand eller opleve den naturlige skønhed ved Gorges de Kakuetta og Gorges d'Holzarte. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Lait Ptits Béarnais Gård, d'Artouste Lille Tog og Antton Chokoladefabrikant. Mens du er i byen kan du overveje at besøge populære seværdigheder som Casino Barrière, Grand Strand eller Côte des Basques. Mens du er i byen, kan du også besøge populære seværdigheder som Biarritz Akvarium.