Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge kulturrige Hautefort

Områdets kultur og historiske seværdigheder er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Hautefort. Denne by har noget for enhver. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Hautefort

Håber du på at finde ting at se i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Hautefort har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Den Kommunale Svømmehal (10,6 km)
 • Pompadour-hippodromen (24,3 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Hautefort

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Hautefort. Her er nogle af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Cave of Lascaux (22,9 km)
 • Vézère-dalen (26,6 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Hautefort

Den nærmeste lufthavn ligger i Perigueux (PGX), 26,3 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du også flyve til Brive-la-Gaillarde (BVE-Brive - Vallée de la Dordogne), som ligger 29,2 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Hautefort, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 399 ferieboliger nær Hautefort. Fra 211 Feriehuse til 11 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hautefort.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Hautefort?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Hautefort. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Chateau de Hautefort: 1.040 feriehuse
 • Saint-Yrieix Station: 403 feriehuse
 • La Roque St-Christophe: 2.830 feriehuse
 • Milhac-d'Auberoche Station: 1.602 feriehuse
 • La Coquille Station: 478 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Hautefort, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Hautefort?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 211 Feriehuse i Hautefort. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hautefort finder du:

 • Ferielejligheder: 11 ferieboliger
 • Villaer: 25 ferieboliger
 • Træhytter: 65 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Hautefort?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 265 ferieboliger med pool i Hautefort. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.