Hvor skal jeg overnatte nær Madeira Region, PT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.651 ferieboliger nær Madeira Region. Fra 900 Feriehuse til 361 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Madeira Region.

Hvilke destinationer er de mest populære i Madeira Region?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Madeira Region. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Funchal: 1.753 ferieboliger
 • Ponta Delgada: 159 ferieboliger
 • Paul do Mar Strand: 1.477 ferieboliger
 • São Vicente: 2.281 ferieboliger
 • Ribeira Brava: 2.184 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Madeira Region! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Madeira Region?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Madeira Region, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Funchal: 1.753 feriehuse
 • Ponta Delgada: 159 feriehuse
 • São Vicente: 2.281 feriehuse
 • Ribeira Brava: 2.184 feriehuse
 • Camara de Lobos: 2.172 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Madeira Region?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Madeira Region. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Paul do Mar Strand: 1.477 ferielejligheder
 • Funchal-Monte Svævebane: 2.470 ferielejligheder
 • Madeira-forlystelsespark: 2.477 ferielejligheder
 • Madeira Kasino: 2.472 ferielejligheder
 • Santo da Serra Golfklub: 1.766 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Madeira Region, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie på Madeira

Øgruppen Madeira, der ligger 1.000 km fra Portugals kyst består af to beboede øer, Madeira og Porto Santo, og to grupper af ubeboede klippeformationer. Madeira er et rigtigt paradis, grøn og frodig med et væld af blomster og frugt. Du kan holde en dejlig afslappende ferie på Madeira kombineret med herlige gastronomiske oplevelser og fantastiske naturoplevelser.

Hovedstaden Funchal ligger som et amfiteater op af de skrå bjergsider, der omgiver byen. Udforsk den charmerende gamle bydel og fiskerkvarteret til fods. Om aftenen er der livligt i Funchal, med mange barer og restauranter. Prøv endelig de lækre kager og den berømte søde Madeira vin.

Den berømte havn Calheta er mest kendt for sin marina og lystyachter og ligger særdeles smukt. Tidligere var byen centrum for sukkerproduktionen på Maderia og Calheta er stadig kendt for at fremstille den bedste 'Aguardente' eller 'sukkerrørs-ildvand', der er en vigtig ingrediens i 'Poncha', en drink-specialitet på Madeira.

Santa Cruz levede tidligere også af sukkerproduktion. Idag er det en livlig og alligevel rolig badeby, med mange restauranter og barer der tilbyder Madeiras specialiter.

Aktiv ferie og seværdigheder på Madeira

Når du ankommer til din feriebolig på Madeira, vil du konstatere, at livet leves i et stille og roligt tempo her. Under en ferie på Madeira nyder du godt af det behagelige klima og den pragtfulde natur, men der er så mange ting at foretage sig, hvis du ellers kan løsrive dig fra strandlivet. Madeira er så lille en ø at det er svært at forestille sig hvor meget man kan se og foretage sig under en ferie på Madeira, men een ferietur hertil er helt sikkert ikke nok! Skønne strande, idylliske landsbyer, store vulkanske huler, imponerende udsigter, gode vine, glimrende terræn til vandreture og de fineste muligheder for dybhavsfiskeri er altsammen standard under en ferie på Madeira.

Vandreture på Madeira langs kanalsystemerne eller ‘levadas’ er en fantastisk oplevelse. Landskabet og blomsterpragten er enestående og disse vandreture er ikke særlig anstrengende. Ved Quinta Magnolia finder du offentlige faciliteter til tennis, squash or mange andre sportsarter.

Der findes næppe mage til dybhavsfiskeri på Madeira. Fra juni til september fisker nogle af verdens bedste fiskere efter blue marlin eller tun. De fleste fisketure fører dig forbi Cabo Girao, den højeste klippe i Europa.

Også det at spille golf på Madeira er fantastisk. Der er to golfbaner på Madeira, Santo da Serra med 27 huller, der er næsten uvirkelig smuk og hvor du hele tiden har udsigt til havet, der ligger flere hundrede meter nedenfor, og Palheiro Golf, der ligeledes er særdeles smuk og ligger lige nedenfor den berømte Blandy´s garden. I weekenden bør man prøve at deltage i en af de mange locale festa´er der afholdes hele sommeren, med lokal musik, mad og dans.

Er du på familieferie på Madeira kan du også prøve Madeira Theme Park, Santa Cruz Aqua Park og de ø-ture der tilbydes. Hvalture, surfing, dykning og ballonflyvning kan også stå på programmet, så der er masser af muligheder for underholdning mens du holder ferie i en ferielejlighed eller et feriehus på Maderia.

Vejret på Madeira

Madeira har et pragtfuldt klima. Somrene er varme uden at være hede med gennemsnitstemperaturer omkring 24°C op til højst 33°C. Om vinteren ligger temperaturen omkring 20°C, så en ferie i en feriebolig på Madeira kan finde sted hele året rundt. Forkæl f.eks. dig selv med en juleferie eller nytårsferie på Madeira.

Flybilletter til Madeira, Portugal

Madeira lufthavn (FNC) ligger på den østlige side af øen, ca. 1/2 times kørsel fra Funchal. Flere flyselskaber tilbyder direkte fly fra Danmark og Nordtyskland til Funchal.