Hvor skal jeg overnatte nær San Pedro, BZ?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 519 ferieboliger nær San Pedro. Fra 146 bungalower til 31 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær San Pedro.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til San Pedro?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i San Pedro. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • The Gallery of San Pedro Ltd: 577 feriehuse
 • GoFish Belize: 577 feriehuse
 • Rådhuset i San Pedro: 577 feriehuse
 • Belizean Melody Kunstgalleri: 576 feriehuse
 • Ambergris Museum: 576 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i San Pedro, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i San Pedro?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 146 bungalower i San Pedro. Blandt andre populære typer af ferieboliger i San Pedro finder du:

 • Ferielejligheder: 31 ferieboliger
 • Træhytter: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i San Pedro?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 135 ferieboliger med anbefales til familier i San Pedro. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse stranden i San Pedro udgør

  Strandene og udsigten over øen udgør en smuk baggrund for San Pedro. Denne afslappede by, der er kendt for sine muligheder for at snorkle, sine muligheder for dykning og sine muligheder for at fiske, vil bestemt ikke skuffe. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring San Pedro

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i San Pedro? Besøgende, der leder efter nærliggende vartegn, kan tage en tur til Marco Gonzalez Maya-sted. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i San Pedro Central Park, Mexico Rocks og Belize-revet. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til San Pedro Belize Express Dock, Black & White Cultural Entertainment Center og Rådhuset i San Pedro.