Destinationsguide

Nyd et ophold i historiske Bourgogne

Nyd blandt andet vingårde, historiske seværdigheder og katedraler, når du lejer en feriebolig i Bourgogne. Byen, der er berømt for sine muligheder for sightseeing, sine muligheder for at tage på udflugter og sine restauranter, byder alle besøgende velkommen. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Aktiviteter

Sightseeing i og omkring Bourgogne

Leder du efter ting at lave i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Bourgogne til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Domaine Maria Cluny (37,6 km)
  • Saint-Honoré-Les-Bains Termiske Bade (45,2 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Bourgogne

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde de smukke omgivelser, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Bourgogne. Dette er nogle få af områdets mest betagende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Morts-monumentet (7,2 km)
  • Lac des Settons (9,6 km)
  • Parc des Chaumes (31,9 km)
  • Plan d'eau du Vallon (34,8 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Bourgogne

Foretrækker du at rejse med tog er Saulieu Station, Brazey-en-Morvan Station og Saulieu La Roche-en-Brenil Station byens hovedstationer.

Hvor skal jeg overnatte nær Bourgogne, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 2.259 ferieboliger nær Bourgogne. Fra 935 Feriehuse til 389 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bourgogne.