Hvor skal jeg overnatte nær Bredeney, Essen?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 13 ferieboliger nær Bredeney. Fra 12 Studios til 12 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bredeney på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bredeney?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bredeney. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Essen-Werden S-Bahn-station: 497 feriehuse
  • Essen-Hügel S-Bahn-station: 475 feriehuse
  • Villa Hügel: 477 feriehuse
  • Skt. Ludgerus-basilikaen: 491 feriehuse
  • Seaside Beach Baldeney: 476 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bredeney, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i Bredeney?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 12 Studios i Bredeney. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bredeney finder du:

  • Ferielejligheder: 12 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Bredeney?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 13 ferieboliger med internet/wi-fi i Bredeney. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.