Hvor skal jeg overnatte nær Copacabana, Rio de Janeiro?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 902 ferieboliger nær Copacabana. Fra 707 ferielejligheder til 8 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Copacabana.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Copacabana?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Copacabana:

 • Alto da Boa Vista: 27 ferieboliger
 • Piratininga: 17 ferieboliger
 • Itacoatiara: 15 ferieboliger
 • São Francisco: 18 ferieboliger
 • Itaipu: 17 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Copacabana?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Copacabana. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Dorival Caymmi-statuen: 1.534 feriehuse
 • Edmundo Bittencourt Square: 1.530 feriehuse
 • Olympic BMX Centre: 1.510 feriehuse
 • Rio de Janeiro Honório Gurgel Station: 1.514 feriehuse
 • Rio de Janeiro Tomás Coelho Station: 1.541 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Copacabana, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Copacabana?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 707 ferielejligheder i Copacabana. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Copacabana finder du:

 • Bungalower: 8 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Copacabana?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 50 ferieboliger med sauna i Copacabana. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge kunstneriske Copacabana

  Havet og strandene udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Copacabana. Byen med sin sportsscene, sine muligheder for at tage på udflugter og sin kunstscene tiltrækker mange besøgende. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Kristusstatuen, Sukkertoppen og Parque Henrique Lage. Overvej en feriebolig til din næste ferie. Mange tilbyder både fuldt udstyret køkken og rummelig opholdsstue samt kabel- og satellit-TV og en DVD-afspiller til at underholde dig med, hvis du føler dig lidt doven.

  Seværdigheder i og omkring Copacabana

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Copacabana? Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Kristusstatuen og Arcos da Lapa eller tilbringe en interessant eftermiddag i Museum for Moderne Kunst eller Niterói Museum for Moderne Kunst. Hvis du trænger til lidt udendørsoplevelser, kan du nyde solen på Copacabana Beach og Leme Strand eller opleve den naturlige skønhed ved Chacrinha Statspark og Girl from Ipanema Park. Du kan tage en shoppingtur til Avenida Atlantica, Rio Sul Shopping Mall og Rua Farme de Amoedo. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Maracaná Stadion eller Praça da Apoteose. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Sukkertoppen, Parque Henrique Lage eller Rio de Janeiros Botaniske Have under dit ophold.